ZF 24

Suplimentare de 2,3 mil. euro pentru promovarea exportului

15.08.2006, 15:54 16

Bugetul Programului de promovare a exportului pe anul 2006 a fost suplimentat cu 8,30 milioane de lei(2,35 milioane euro), reprezentand o crestere de 42,3% pana la 27,9 mil lei(7,9 milioane euro), in cadrul unei reuniuni a Consiliului de Export care a avut loc astazi intre autoritati si patronate, anunta un comunicat al Ministerului Economiei.
Suma va fi utilizata cu precadere pentru: realizarea de 9 targuri si expozitii internationale reprezentand o crestere de 24% (de la 37 la 46 de targuri), pentru realizarea de noi misiuni economice pe tari U.E. si non U.E, dar si pentru dezvoltarea programului privind promovarea ofertei de export in profil teritorial, se arata in comunicat.
In cadrul reuniunii pe care a prezidat-o, ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler, a solicitat membrilor Consiliului sa faca propuneri concrete de suplimentare a programului expozitional 2007 pentru pietele tinta de mare potential precum China, SUA, sau India, se mai precizeaza in comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO