ZF 24

Taxa de 48,6 lei pe ora pentru controlul produselor alimentare de origine nonanimala

07.06.2007, 19:41 11

Autoritatea Veterinara va taxa cu 48,6 lei pe ora controlul firmelor din sectorul produselor alimentare de origine nonanimala, dupa ce institutia a acceptat propunerile patronatelor de a percepe suma unica in locul tarifului in functie de cantitatile produse.
Controalele vor fi efectuate fara o avertizare prealabila si vor viza oricare dintre etapele de prelucrare, procesare, depozitare, transport, valorificare si comercializare a produselor, sau toate aceste activitati.
Inspectorii vor verifica produsele provenite din schimburile comerciale desfasurate in Romania, intre statele membre ale Uniunii Europene, alimentele din import sau cele destinate exportului.
Totodata, prevederile sunt aplicate si unitatilor de fabricare a berii, maltului, vinului, apelor minerale si a bauturilor nealcoolice, precum si in cazul depozitelor sau antrepozitelor frigorifice si a depozitelor pentru produse alimentare de origine nonanimala. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO