ZF 24

Termenul de depunere a ofertelor pentru reţeaua de comunicaţii de 83 mil. euro a fost prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru reţeaua de...

Autor: Adrian Dumitrache

07.01.2014, 20:18 438

Ministerul pentru Societatea Informaţională a prelungit cu 13 zile, până la 20 ianuarie, la solicitarea potenţialilor investitori, perioada în care pot fi depuse ofertele pentru concensionarea lucrărilor de construire a unei reţele telecom în zone defavorizate, estimate la 370 milioane de lei. Termenul iniţial a fost anunţat pentru marţi, 7 ianuarie.

Celelalte condiţii din anunţul de participare, publicat la 12 noiembrie 2013, rămân neschimbate, potrivit datelor publicate de autoritatea contractantă pe www.e-licitatie.ro. Conform anunţului de concesionare, proiectul RO-NET constă în concesionarea lucrărilor de proiectare şi construire a unei infrastructuri naţionale de comunicaţii şi operarea acestei infrastructuri în vederea furnizării de servicii de comunicaţii in localităţile ţintă (zone defavorizate eligibile) din 35 de judeţe.

Proiectul a fost estimat la 369,5 milioane de lei, TVA inclusă (83 milioane de euro). Câştigătorul licitaţiei va primi în concesiune reţeaua RO-NET pentru o perioadă de 18 ani, la sfârşitul căreia o poate cumpăra.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO