ZF 24

Termenul de emitere a avizului tehnic pentru racordarea la reteaua electrica, redus la 30 de zile

23.01.2008, 20:54 27

Tariful de conectare a utilizatorilor la retelele electrice de interes public va include doar costurile efective de realizare a lucrarii, iar termenul de emitere de catre operator a a avizului tehnic de racordare va fi redus de la 90 de zile la maximum 30 de zile de la inregistrarea cererii, informeaza Mediafax.

Costul lucrarilor de intarire a retelelor electrice in amonte de punctul de racordare va fi suportat de catre operatorul de retea, si nu exclusiv de utilizator, ca in prezent. Pentru cazurile speciale, in care lucrarile de intarire a retelelor electrice in amonte de punctul de racordare sunt realizate exclusiv sau preponderent pentru utilizatori, modul de acoperirea a costurilor va fi reglementat de autoritatea competenta in domeniu, conform noului regulament privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public, aprobat, astazi, de Guvern.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO