ZF 24

Traficul intre Casa Presei si Aeroportul Baneasa se desfasoara pe trei benzi

09.03.2007, 14:19 18

Traficul autoturismelor intre Casa Presei si aeroportul Baneasa se desfasoara pe trei benzi benzi de circulatie, incepand din aceasta dimineata, ca urmare a scoaterii de pe carosabil a stalpilor de sustinere montati pentru lucrarile de reabilitare a noului pod de cale ferata.

"In perioada 5-15 martie, circulatia dintre Casa Presei si Aeroportul Baneasa este inchisa in continuare pe timpul noptii, intre orele 23.30 si 04.30", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Cai Ferate.

Legatura dintre Bucuresti si DN1 se va face pe rute ocolitoare, prin Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - Soseaua Baiculesti - Soseaua Straulesti - strada Ion Ionescu de la Brad. Dirijarea traficului pe rutele ocolitoare se va realiza prin indicatoare.

Lucrarile de montare a noului pod de cale ferata sunt incluse in programul de reabilitare a liniei de cale ferata Bucuresti - Constanta, pentru portiunea de la Baneasa la Fetesti, lucrare finantata din fonduri ISPA. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO