ZF 24

Tuca Zbarcea & Asociatii negociaza absorbtia unei firme de zece avocati

31.08.2008, 20:00 16

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, poarta discutii pentru preluarea unei firme locale de mici dimensiuni, cu 10-12 avocati, precum si cu un alt grup de avocati, care s-a desprins dintr-o firma importanta de pe piata.

"Ne-am extins birourile si la etajul sapte al cladirii (firma are sediul central la etajul opt al cladirii America House din Piata Victoriei - n.r), unde am inchiriat 500 de metri patrati, astfel ca avem acum spatiu pentru 100 de avocati. Sunt greu de gasit oameni buni in momentul de fata pe piata, dar discutam cu doua grupuri de avocati o posibila fuziune", a declarat Gabriel Zbarcea, unul dintre cei doi managing partneri ai firmei.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce miscari au avut loc anul acesta pe piata avocaturii si care sunt cele mai importante contracte la care casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a luat parte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO