ZF 24

Unde gasiti cele mai ieftine bilete de avion spre Viena?

Unde gasiti cele mai ieftine bilete de avion spre Viena?
08.03.2010, 20:18 29

Pe ruta Bucuresti-Viena s-a accentuat concurenta intrecompaniile aeriene, odata cu introducerea de tarife speciale dinpartea companiilor traditionale dar si a intrarii noului jucatorNiki Airlines.

Cel mai ieftin tarif pentru o calatorie dus-intors peBucuresti-Viena, in perioada 23 -25 aprilie, se gaseste la AustrianAirlines. Pretul unui bilet (redticket) incepe de la 69 de euro,potrivit site-ului companiei, care a fost preluata anul trecut deoperatorul german Lufthansa.

La compania aeriana low-cost Blue Air tarifele pentru perioadade calatorie mai sus mentionata, cu rezervare de azi, incep de la105 euro de persoana, in timp ce la compania Niki Airlines, careopereaza de pe aeroporul din Otopeni, biletele aveau preturiincepand de la 150 de euro.

Compania de stat Tarom vindea bilete de avion la preturi de 315euro dus-intors spre Viena, potrivit site-ului de rezervari alcompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO