ZF 24

UniCredit Leasing acorda credite pentru stocurile auto ale dealerilor si importatorilor

19.07.2007, 17:19 18

UniCredit Leasing Corporation acorda, incepand cu luna iunie, credite dealerilor si importatorilor auto pentru a-si asigura stocul necesar de masini, a declarat, astazi, directorul general al companiei, Septimiu Postelnicu.
Inainte de a lansa acest serviciu, compania furniza dealerilor si importatorilor auto doar finantari in sistem leasing.
"Am creat si un produs de credit, prin care asiguram stocurile necesare de autoturisme, cu flexibilitate mai mare in faza de vanzare catre clientul final, acesta putand alege intre mai multe modalitati de achizitie", a afirmat Postelnicu.
El a aratat ca acest produs nu va concura creditul bancar, ci doar incearca sa reprezinte un substitut pentru o finantare de tip leasing acolo unde este necesar.
De asemenea, compania va incepe in curand activitatea de reprezentare in Romania a companiei BMW Financial Services, divizia de finantare a grupului auto BMW, prin acordarea de produse si structuri de finantare tipice pentru marcile BMW si Mini, pe care divizia le practica in toate tarile unde desfasoara operatiuni. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO