ZF 24

Unul dintre actionarii MarketOnline negociaza exit-ul din companie

26.04.2009, 19:08 96

Mugur Frunzetti, fost managing partener al companiei Kelion Online Management, care detine magazinele marketonline.ro, mediadot.ro, azerty.ro si ghelir.ro, intentioneaza sa se retraga din companie pentru a se dedica altor proiecte online si poarta discutii pentru vanzarea pachetului de actiuni de 49% pe care il detine.

“Cedarea titlurilor depinde de cum se vor incheia discutiile cu Catalin Mihailescu (actionarul majoritar al Kelion), care inca mai are de achitat o suma de 2,3 milioane de lei (peste 500.000 de euro) in urma preluarii magazinelor marketonline.ro si mediadot.ro”, a declarat Frunzetti.

Cei doi retaileri online, care erau administrati de compania Grifon Grup, au fost achizitionati in martie de Kelion, in urma unui aport de capital. Kelion a cumparat ulterior si magazinul ghelir.ro, fondat de Dragos Manac.

Frunzetti a spus ca lucreaza deja la noi proiecte, tot in domeniul online, dar nu a oferit detalii suplimentare. “Dupa trei ani am decis ca este cazul sa ma retrag complet si definitiv. Magazinele au acum de cine sa fie conduse, Catalin Mihailescu fiind asociatul majoritar al societatii care le detine. Alaturi de ceilalti investitori pe care ii are, au o conceptie si o strategie noua de dezvoltare, in care nu cred si in care nu ma regasesc, de aceea cel mai bine este sa fac un pas inapoi si sa ii las sa o aplice”, explica Frunzetti motivele retragerii sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO