ZF 24

UPC ofera internet gratuit pentru clientii pe TV si telefonie

20.10.2009, 11:35 38

UPC, numarul doi pe piata locala de cablu TV, le va oferi accesgratuit la internet clientilor companiei care sunt deja abonati laserviciile de televiziune si telefonie fixa, a anuntatoperatorul.

"Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuitclientii UPC pentru a-si completa pachetele de servicii deteleviziune (analog - pentru abonamentele de minim 20 RON plus TVA- si digital) si/sau pe cele de telefonie. Astfel, folosindInterent Start - un pachet basic care ofera viteza de pana la 256Kbps la download si 64 Kbps la upload - abonatii UPC vor avea ladispozitie email si browsing gratuit. Taxa de administrare aserviciului pentru toata durata contractului este de 40 de lei(fara TVA) si se plateste o singura data la activarea serviciului",au precizat reprezentantii UPC.

Internet Start este disponibil numai in zonele cu acoperire laInternet de la UPC si este oferit in aceleasi conditii de pret sinoilor abonati la serviciile de televiziune si telefonie de laUPC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO