ZF 24

Update: Un adevarat arsenal furat dintr-o unitate militara din Dorohoi. Suspectul, un sergent pompier, s-ar fi sinucis

Robert Gabriel Atodiresei - 25 de ani. Semnalmente : inaltime – 1,89 metri, constitutie atletica, ochi caprui, par castaniu, tuns scurt

Robert Gabriel Atodiresei - 25 de ani. Semnalmente : inaltime – 1,89 metri, constitutie atletica, ochi caprui, par castaniu, tuns scurt

21.01.2010, 14:35 133

Arma cu care se presupune ca s-a impuscat in cap subofiterulGabriel Atodiresei, suspectat ca l-a omorat pe comandantul pazeiDetasamentului de Pompieri din Dorohoi, era pistolul sau dindotare, au informat surse politienesti, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, intreg judetul Botosani a fost inchisincepand cu ora 6.00, fiind mobilizati 800 de politisti pentrugasirea suspectului si a armelor.

Anchetatorii au identificat apoi traseul parcurs de acesta de laDepasamentul de Pomsieri din Dorohoi pana la padurea dinlocalitatea Gorovei, unde acesta a fost gasit impuscat in cap,principala ipoteza fiind ca acesta s-a sinucis dupa ce s-ar fisperiat de consecintele faptei sale.

Suspectul in cazul uciderii comandantului pazei din Dorohoi,Gabriel Robert Atodiresei, a fost gasit mort intr-o padure, langalocalitatea Gorovei.

Ora 12:00 Seful pazei dintr-o unitate depompieri militari din Dorohoi a fost asasinat, informeazaGandul. Principalul suspect, un coleg al victimei, se pare ca adisparut cu 13 pistoale si aproape 300 de cartuse. Ministerul deInterne a intrat in alerta, mobilizand importante efective depolitie dar si agenti ai Serviciului Secret al MAI. Fugarul a fostdat in urmarire si este considerat deosebit de periculos.

Autoritatile recomanda populatiei evitarea unui posibil contactdirect cu suspectul si sa anunte de indata cea mai apropiataunitate de politie in cazul in care afla informatii privinlocalizarea acestuia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "NicolaeIorga" Botosani, comandantul pazei a fost gasit mort putin inaintede ora 5.00, de catre subofiterul din tura de serviciu, in curteaDetasamentului de Pompieri Dorohoi. Din corpul de paza lipseau audisparut 12 pistoale Carpati, de calibru 7,65 milimetri, un pistolde exercitiu si 240 de cartuse. Principalul suspect este sergentulRobert Gabriel Atodiresei.

Mai multe despre jaful de la unitatea militara din Dorohoicititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO