ZF 24

Uztel Ploiesti vrea sa-si majoreze capitalul cu pana la 552.000 euro

21.02.2007, 11:14 17

Producatorul de utilaje petroliere Uztel Ploiesti isi va majora capitalul social cu pana la 552.000 de euro, reprezentand angajamentul de investitii de 448.000 de euro al actionarului majoritar si aportul detinatorilor minoritari, in cazul in care acestia vor sa-si pastreze cotele.

Consortiul format de firma americana Array si Asociatia salariatilor Uztel a varsat in capitalul firmei suma de 448.000 de euro reprezentand o parte din angajamentele de investitii asumate prin contractul de privatizare a companiei, potrivit unui comunicat al companiei transmis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii minoritari care vor sa-si pastreze ponderea in capital vor avea drept de preferinta la achizitia de noi titluri proportional cu numarul de actiuni detinute, pana la limita de 551.960 de euro, inclusiv aportul detinatorilor majoritari.

Propunerea Consiliului de Administratie privind majorarea capitalului va fi analizata de actionari la 6 martie. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO