ZF 24

Vodafone Germania ar putea vinde telefonul Google Nexus One cu 150 de euro

Vodafone ar putea vinde telefonul Google Nexus One cu 150 de euro
15.01.2010, 12:15 124

Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, arputea vinde in Germania primul telefon mobil lansat de Google,Nexus One, la pretul de 150 de euro, potrivit editiei germane arevistei Chip. Informatia a aparut dupa ce pretul a aparut -dintr-o eroare - pe magazinul online al unuia dintre parteneriiVodafone din Germania.

Potrivit informatiei publicate de chip.de, Vodafone va vindeGoogle Nexus One cu 150 de euro la semnarea unui contract deabonament.

In ceea ce priveste disponibilitatea telefonului mobil Google inRomania, reprezentantii sucursalei locale a Vodafone spun cadetalii exacte nu sunt inca disponibile.

"In Europa, telefonul va fi disponibil initial in MareaBritanie. Nexus One va fi introdus in mai multe tari din Europa, peparcursul acestui an. Mai multe informatii vor fi disponibile inperioada urmatoare", au precizat pentru ZF oficialii Vodafone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO