ZF 24

Vodafone Romania lanseaza un serviciu care faciliteaza accesul la Internet de pe telefonul mobil

06.05.2008, 14:20 10

Vodafone Romania a lansat azi un serviciu care va permite clientilor operatorului de telecomunicatii acces mai usor si mai rapid la Internet de pe telefonul mobil, precum si continut imbogatit, prin intermediul unui numar de peste 40 de pagini web, cum ar fi google.com sau yahoo.com.

Denumit Vodafone Internet pe mobil, serviciul reprezinta un nou pas in sustinerea strategiei de date mobile a operatorului de telecomunicatii mobile, dupa lansarea ofertelor Vodafone Mobile Connect, potrivit companiei.

Abonamentul lunar pentru serviciul Vodafone Internet pe mobil se ridica la patru euro, fara TVA, tarif care va permite clientilor navigarea nelimitata pe portalul Vodafone live! si trafic gratuit pe oricare site-uri web, in limita a 500 MB.

Dupa depasirea acestui prag, clientul va plati 0,4 euro/MB, fara TVA.

Tarifarea pentru fiecare conectare se ridica la 0,2 euro, fara TVA.

Vodafone Romania este parte a grupului britanic de telecomunicatii mobile Vodafone, cu 252,3 milioane de utilizatori in 25 de state la nivel international.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO