ZF 24

Weigl, ABSL: Estimăm piaţa de BPO la 500 mil. euro

Autor: Andrei Cîrchelan

03.10.2013, 20:13 72

O serie de jucători din piaţa locală a serviciilor pentru afaceri au participat ieri la Bucureşti la o conferinţă organizată de Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL) din România, structură înfiinţată pentru sprijinirea sectorului de business process outsourcing (BPO).

La eveniment au participat oameni de afaceri şi speakeri din mediul politic local, reprezentanţi ai jucătorilor pieţei BPO din regiune, cum ar fi Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri, Keshav Murugesh, preşedinte al consiliului Nasscom BPM, Pavel Năstase, rector ASE.

„Există deja un mediu de business foarte bun în acest sector, avem şi proximitate culturală către Europa de Vest, unde se află majoritatea clienţilor noştri. (…) Estimarea pe care o avem pentru piaţă este de circa 500 mil. euro în România. De la membrii asociaţiei sunt aproximativ 200 mil. euro, iar ei reprezintă doar o parte din industrie”, a declarat în cadrul evenimentului Alexander Weigl, preşedintele ABSL în România.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO