ZF 24

Ziarul Financiar va invita maine la o dezbatere cu autoritatile locale cu tema „BUCURESTI 2020. Ce proiecte avem pentru un sfert din populatia tarii?”

Ziarul Financiar va invita maine la o dezbatere cu autoritatile locale cu tema „BUCURESTI 2020. Ce proiecte avem pentru un sfert din populatia tarii?”
27.10.2009, 15:20 23

ZIARUL FINANCIAR, cel mai important ziar de business dinRomania, va invita sa participati la seminarul cu tema "BUCURESTI2020. Ce proiecte avem pentru un sfert din populatia tarii?" ce vaavea loc miercuri, 28 octombrie 2009, de la ora 09:30 la HowardJohnson Grand Plaza Hotel, Sala Platinum. Intrarea estegratuita.

Bucurestiul este in prezent una dintre cele mai poluate capitaledin Uniunea Europeana, locuitorii inhaland 273 de tone de praf pekilometru, si totodata are o densitate foarte ridicata de 9.000 delocuitori pe kilometrul patrat. Proiectul zonei metropolitane, careurma sa "aeriseasca"Bucurestiul, a fost intarziat in nenumarateranduri, in conditiile in care pe hartie sunt circa 2 milioane delocuitori, dar in realitate circa 4 milioane de oameni (un sfertdin populatia tarii), care locuiesc pe o raza de 50 de kilometrifata de Capitala depind de dezvoltarea ulterioara a orasului.

Autoritatile locale vor raspunde cu aceasta ocazie la mai multeintrebari legate de dezvoltarea orasului:

  1. Ce populatie va avea Bucurestiul peste 10 ani?
  2. Ce decizii vor fi luate pentru reducerea poluarii masiveproduse de numarul ridicat de masini?
  3. Cum va arata infrastructura Capitalei in 2020?
  4. Ce restrictii urbanistice ar trebui impuse pentru a reducedensitatea de locuitori din Capitala?
  5. Pana unde se va extinde Capitala in urmatorii 10 ani?

Daca aveti intrebari la care ati dori sa raspunda autoritatilelocale in cadrul evenimentului de maine, organizat de ZiarulFinanciar, le puteti posta in zona de comentarii sau puteti trimiteun mail la adresa zf24@zf.ro. Detalii despre eveniment gasiti aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO