ZF 24

Ziua de Cluj: Carrefour, mai tare in job-uri ca Nokia

27.12.2007, 11:09 23

Finlandezii au oferit saptamana trecuta 500 de locuri de munca. Imediat, francezii au supralicitat: 600 de posturi.
Duel la distanta intre cei doi giganti in ceea ce priveste bursa locurilor de munca. Nokia a oferit clujenilor saptamana trecuta, la ?Bursa joburilor Nokia?, 500 de locuri de munca. Imediat, retailer-ul Carrefour ofera pentru hypermarketul pe care il va deschide in cadrul Polus City Center cu 100 de locuri de munca mai mult.
in perioada 9 iulie ? 6 august, la Casa de Cultura a Studentilor va avea loc ?Bursa Locurilor de Munca Carrefour? in cadrul careia Carrefour va scoate ?pe piata? nu mai putin de 600 de locuri de munca. Dupa Targul de joburi Nokia, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) se implica intr-un alt eveniment pe piata muncii din Cluj.

Timp de sapte zile, AJOFM va organiza - impreuna cu Carrefour - o noua bursa a locurilor de munca. Venirea Carrefour la Polus City Center inseamna o oferta de 600 de locuri de munca. Pentru a se angaja la Carrefour, aplicantul trebuie sa aiba cel putin studii medii sau sa fie student.

Oferta francezilor cuprinde posturi precum operator case de marcat (norma intreaga si jumatate de norma), lucrator comercial, lucrator receptie marfa, operator vanzari, operator supraveghere, operator stivuitor, asistent resurse umane, lucrator deco, agent monitorizare preturi si operator pentru comenzi si receptie marfa.

Pentru raioane cu produse proaspete, Carrefour solicita brutari, patiseri, cofetari, bucatari, macelari si preparator peste. Ziua de Cluj

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO