ZF Live

VIDEO ZF Live. Cristian Nacu, Enterprise Investors: în ultimii ani au început să se ridice business-uri din zone energetice, IT şi din sectorul agricol. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 28 octombrie

Autor: Octavian Calei

28.10.2013, 13:40 269

"Dacă în 2007-2010 clasamentele erau dominate de către companii de construcţii, de firme care beneficiau de boom-ul imobiliar, în ultimii ani au început să se ridice business-uri din zone energetice, IT şi din sectorul agricol”, a declarat Cristian Nacu, partener fondul de investiţii Enterprise Investors, la emisiunea ZF Live de luni, 28 octombrie.

Cristian Nacu a menţionat la ZF Live că în zonele de vest şi de est ale ţării predomină companiile producătoare în timp ce în zona de sud, reprezentată în mod special de Bucureşti, performează business-urile din comerţ, retail şi en gros.

„În Iaşi, majoritatea premiilor au fost luate de business-uri din zona agroalimentară în timp ce în zona Transilvania au fost mai multe din zona de energie, IT, servicii”, a spus Nacu.

Proiectul „Campioni în business“, susţinut de Ziarul Financiar în parteneriat cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit şi consultanţă PwC şi Fundaţia Triple Helix a premiat în ultimele două săptămâni companii româneşti cu cea mai mare creştere a cifrei de afaceri, a profitului şi a numărului de salariaţi în anul anterior din Transilvania şi din Moldova.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO