ZF Live

VIDEO ZF Live. Cum să-i înveţi pe alţii tehnici de marketing online şi să faci bani din asta. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 februarie, cu Louis Havriliuc, Simbound

21.02.2014, 16:19 690

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 februarie, cu Louis Havriliuc, fondator al platformei Simbound, un joc care le permite utilizatorilor să înveţe tehnicile de marketing online simulând un mediu real online.

Louis Havriliuc a pus bazele împrună cu doi parteneri start-up-ului Simbound, o platformă care îşi propune să înveţe utilizatorii tehnici de marketing online, pornind de la noţiuni simple, precum publicite pe website-uri, până la servicii complexe, precum Google AdWords.

Havriliuc a fost invitat în emisiunea ZF Live, de vineri, 21 februarie, unde a vorbit despre cât de profitabilă este această afacere, care sunt principalii clienţi şi despre planurile de viitor pentru Simbound. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO