ZF Live

VIDEO ZF Live. „Investim mii de euro pe lună în site, nu mai calculez costurile”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 30 ianuarie, cu Farcaş Axell, proprietar al site-ului tenisaxyall.ro

30.01.2014, 14:38 426

Lupta magazinelor virtuale pentru vizibilitate în mediul online generează costuri de aproape 500 de euro pe lună în cel mai mare „mall” din lume, Google, în timp ce chiria medie pe metru pătrat într-un centru comercial modern din capitală este undeva la 25 de euro, potrivit calculelor ZF.

Farcaş Axell, proprietar al site-ului tenisaxyall.ro, a spus în cadrul emisiunii ZF Live de ieri că menţinerea unei vizibilităţi bune pe Google îl costă între 300 şi 500 de euro pe lună.

„Am învăţat din tenis că întotdeauna trebuie să fii în faţă pentru că şi alţii lucrează la fel de mult. Dacă nu lucrezi cu 10 minute mai mult sau nu eşti în faţa lor, ai pierdut puţin”, a spus Axell, fost jucător de tenis profesionist.

Tânărul antreprenor spune că nu mai urmăreşte câţi bani investeşte în magazinul virtual, deşi la început se uita atent la costuri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO