ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Lecţia pe care trebuie să o înveţe românii după drama de la Muntenegru

Autor: Cătălina Butan

25.06.2013, 15:54 584

Lecţia pe care trebuie să o înveţe românii după incidentul de la Muntenegru, din prisma asigurărilor, este că poliţele de asigurare nu reprezintă produse de lux, ci necesităţi la care trebuie să ne uităm cu atenţie, a spus la ZF LIVE Valentin Ţuca, CEO al companiei de brokeraj AON la ZF LIVE, unul dintre principalii jucători pe piaţa de asigurări din România.

“Din păcate vorbim despre asigurări mai mult în astfel de momente. Firesc ar fi să nu aşteptăm să ni se întâmple astfel de evenimente pentru a ne uita la necesitatea de asigurări. Asigurarea nu este un produs de lux, ci o necesitate pe care întârziem să o aplicăm cum trebuie”, a spus Valentin Ţuca la ZF Live.

"Fie că vorbim de inundaţii, cutremure, accidente, aceeaşi lecţie o repetăm întotdeauna. Suntem prea săraci să nu ne cumpărăm asigurările necesare", a mai spus el.

Un proprietar de business care a investit 20.000-30.000 de euro în nişte lucruri care îi asigură existenţa, nu are conştienţa faptului că necumpărându-şi o asigurare poate să se culce proprietar de business şi să se scoale în faliment, a explicat Ţuca.

VIDEO ZF LIVE. Cum vede un veteran al asigurărilor în România tragicul incident de la Muntenegru, din prisma daunelor implicate. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de marţi, 25 iunie cu Valetin Ţuca, CEO al AON

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO