ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Sebastian Văduva, CEO şi cofondator Appscend: Din băncile facultăţii vin foarte mulţi oameni talentaţi în IT. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 5 iunie

Autor: Octavian Calei

05.06.2013, 12:13 399

Absolvenţii de calculatoare din România sunt cei mai buni softişti, este de părere Sebastian Văduva, CEO şi cofondator Appscend, prezent la emisiunea de business ZF Live de miercuri, 5 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Până acum cei mai talentaţi oameni au venit de pe băncile facultăţii, nu de la vreo companie. Din băncile facultăţii vin foarte mulţi oameni talentaţi şi care au făcut o treabă bună”, a spus CEO-ul Appsend, o companie de soluţii software pentru aplicaţiile mobile destinate show-urilor TV, cu o cifră de afaceri de aproape 200.000 de dolari anul trecut.

Sebastian Văduva crede în talentul absolvenţilor de IT din sistemul de învăţământ românesc, menţionând pasiunea dar şi disciplina dobândită de către tinerii softişti din sistemul educaţional.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO