ZF Live

ZF Live. George Butunoiu, consultant în executive search: Relaţia dintre angajaţi şi angajatori s-a deteriorat vizibil de când a venit pandemia, iar aceste relaţii tensionate pot să ducă la rezultate mai slabe pentru companie

Autor: Ramona Cornea

24.08.2022, 18:30 857

„Relaţiile dintre angajaţi şi angajatori s-au tensionat foarte mult, iar mulţi manageri care sunt pe poziţii de top management în perioada asta fie au rezultate mai slabe din cauza asta, fie le este mult mai greu să gestioneze personalul. Este o presiune suplimentară pe ei, pe lângă presiunea pe rezultate, pe profit sau ce indicatori mai au ei.”

Relaţia dintre angajaţi şi angajatori s-a deteriorat vizibil de când a venit pandemia, iar aceste relaţii tensionate pot să ducă la rezultate mai slabe pentru companie, afirmă George Butunoiu, recrutor la nivel de executive search.

„Ce am observat eu că s-a schimbat este relaţia dintre angajat şi angajator, deci motivele care îi fac pe oameni să plece şi să vrea să caute altceva. Relaţiile dintre angajaţi şi angajatori s-au deteriorat vizibil de când a venit pandemia. Era de aşteptat să fie aşa. Şi cred că este abia începutul, va merge din rău în mai rău. Relaţiile dintre angajaţi şi angajatori s-au tensionat foarte mult, iar mulţi manageri care sunt pe poziţii de top management în perioada asta fie au rezultate mai slabe din cauza asta, fie le este mult mai greu să gestioneze personalul. Este o presiune suplimentară pe ei, pe lângă presiunea pe rezultate, pe profit sau ce indicatori mai au ei”, a declarat George Butunoiu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO