ZF News

Ce beneficii apreciază cel mai mult angajaţii români?

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

26.01.2014, 18:23 1007

ZF Corporate, platforma online de ştiri de business a Ziarului Financiar, organizează astăzi cea de-a opta ediţie a dezbaterilor HR Insider, un eveniment periodic care reuneşte experţi în domeniul resurselor umane pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector.

În discuţia de astăzi, tema abordată este legată de identificarea celor mai apreciate beneficii de către angajaţi, precum şi modul în care a schimbat generaţia tânără de angajaţi politicile de resurse umane în construirea pachetului de compensaţii. Printre invitaţii care au confirmat participarea se află Roxana Crăciun, directorul de resurse umane  al reţelei de clinici medicale private Regina Maria, Alina Rădulescu, directorul de resurse umane al producătorului de conserve Scandia, Adrian Paraschiv, senior partner al firmei de training Stand for Development, Valentin Petrof, country manager al firmei de recrutare şi muncă temporară  ManpowerGroup România şi Marius Iancu, corporate clients director în cadrul brokerului de asigurări Aon România.

Ce beneficii sunt la „modă“ în companii, ce pachete mai inventează şefii de HR pentru a-şi ţine angajaţii valoroşi în companie, care sunt activităţile organizate de HR care sunt cele mai apreciate de angajaţi, dar şi modul în care sunt construite pachetele de beneficii în funcţie de vârsta angajaţilor sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde experţii HR Insider în ediţia de astăzi.

Cele mai importante declaraţii şi înregistrarea video a acestora se vor regăsi în secţiunea Profesii de pe ZFCorporate, unde se află articolele şi înregistrările de la ediţiile anterioare. Evenimentul HR Insider a avut până în prezent şapte ediţii, prima fiind organizată în luna martie a anului 2013.

Aproape 40 de directori de resurse umane, şefi ai firmelor de training sau de recrutare, headhunteri, consultanţi şi directori generali din companiile locale au participat la dezbaterile HR Insider până în prezent, printre invitaţi numărându-se executivi precum Florin Tătaru (Enel), Viorel Panaite (Human Invest),  Oana Ciornei (Amrop), Grigoriada Stroe (Ubisoft), Sorina Donisa (APT Group), Andrei Pitiş (ANIS), Sorin Faur (BDO Balkans), Vladimir Sterescu (CGS România), Ioana Marcu (Orange), Sorin Roibu (Arthur Hunt), Valentin Tomşa (SAP), Adrian Lupulescu, director general, Freescale Semiconductor), Horatiu Cocheci (PwC),  Andrei Goşu (Ascendis), Lavinia Raşcă (Exec-Edu), Monica Băluţă (MedLife) sau Carmen Dumitrache (Medicover).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO