ZF News

Răzvan Nicolescu, fostul ministru delegat pentru energie a trecut în consultanţă, la Deloitte

Răzvan Nicolescu, fostul ministru delegat pentru energie...

Autor: Ioana David

25.02.2015, 11:50 1754

Fostul ministru delegat al energiei, Răzvan Nicolescu, a trecut în consultanţă, fiind recrutat de către Deloitte în poziţia de executive lead advisor, iar din această funcţie îşi va concentra activitatea asupra României, dar şi a Europei Centrale si de Est.

Înainte de a fi ministru, timp de zece luni în 2014, Răzvan Nicolescu a lucrat tot în sectorul energetic, pentru companii private şi de stat. El a fost de asemenea ataşat la UE pe probleme în domeniul energiei din partea României.

Nicolescu este preşedintele Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, nominalizat fiind de Consiliul Uniunii Europene în 2009 şi, timp de aproape cinci ani, a fost director în cadrul celui mai mare producător de petrol şi gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom.

Este absolvent al Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi are o diplomă MBA la Solvay Business School.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO