ZF News

Şeful Vodafone către ANCOM: Este nevoie de echilibru în reglementare, o provocare imediată este accesul la reţelele fixe

Şeful Vodafone către ANCOM: Este nevoie de echilibru...

Autor: Adrian Seceleanu

17.11.2015, 11:02 522

Autoritatea naţională de reglementare în comunicaţii (ANCOM) trebuie să le ofere operatorilor de comunicaţii un cadru echilibrat în care să opereze şi care să stimuleze investiţiile a declarat Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România în cadrul unei conferinţe organizate de ANCOM privind perspectivele pieţei locale de profil.

“Dacă aş compara România cu alte ţări provocarea imediată pe care o vedem - dincolo de teme generale precum neutralitatea internetului sau internetul lucrurilor - este legată de lucruri mai simple, cum ar fi accesul la reţelele fixe”.

Şeful Vodafone a reiterat solicitările adresate ANCOM de a obliga operatorii mari de reţele fixe să ofere acces la infrastructură, pentru a stimula competiţia. “Cred că o reglementare echilibrată este necesară. E nevoie de un echilibru în reglemenetare între fix şi mobil. Pentru noi provocarea imediată este cum putem avea un cadru echilibrat de competiţie între toţi jucătorii ca să putem continua investiţiile”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO