ZF Transilvania

Afacerile producătorului clujean de software Transart au crescut cu 28% în 2022, ajungând la 5,7 mil euro

Afacerile producătorului clujean de software Transart au...

Autor: Laurentiu Cotu

24.02.2023, 12:13 77

Transart, producător de software din Cluj-Napoca şi unul dintre principalii furnizori de software pentru companiile din România, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 5,7 mil. euro, în creştere cu 28% faţă de anul anterior. Compania a realizat veniturile din vânzarea de produse şi servicii software pentru afaceri, software ERP, SFA, WMS, CRM, Retail Execution, B2B şi Business Intelligence. În ciuda creşterii fără precedent a inflaţiei, businessul Transart a reuşit să ţină pasul şi să crească uniform pe toţi cei trei piloni care susţin afacerea: divizia ERP, cea de Sales Force Automation & Retail Execution, precum şi divizia de Business Intelligence şi proiecte speciale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

’’Este important că reuşim să creştem organic şi uniform, cu toate diviziile de business. Astfel ne putem consolida şi extinde echipele şi putem investi în inovaţie, în dezvoltarea şi perfecţionarea gamei de produse. Rodul bun din acest an vine ca rezultat al muncii depuse în anii anteriori pe partea de inovaţie şi dezvoltare de produs, pe fondul unui flux constant de noi clienţi câştigaţi, dar şi ca urmare a implementării de noi proiecte relevante la clienţii existenţi.’’, a declarat Marius Iurian, Managing Partener Transart.

Peste 50 de clienţi au optat în ultimul an pentru sistemele software de afaceri pe care Transart le propune pe piaţa din România, în principal, afaceri de comerţ şi distribuţie de materiale de construcţii, cosmetice, veterinare, scule şi echipamente industriale, FMCG, băuturi, carne, IT, lactate, panificaţie, echipamente şi consumabile medicale, farmaceutice, suplimente etc. Printre aceste companii se află Nordic Group BV, Cub, Expert Company Group, Figaro Serv, Tehnoflex Prodimpex, Dynavit Impex, Filara Biomed, ECD, MAI Bioplant, Trans CVR Emilianos, Meat Pack Industries, Carniprod, Dentotal Protect, A50 Premium Service Utilaje, Deltatherm, Geminox, Elphin Natura, Eletom Store, Batson Construct.

Compania a realizat şi o serie de proiecte noi pentru clienţi precum - Molson Coors (proiectul Payman în 5 ţări), Valvis Holding Distribution, Kandia Dulce, Elit/Smithfield, Electric Valcor, Nordic Pharma, dar şi dezvoltări mai consistente pe zona ERP, WMS, AWB, Retail, SAF-T, RO e-Transport şi RO e-Factura. Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru companiile din România. Cu o experienţă de peste 26 de ani în industria IT, Transart a ajuns la 100 de angajaţi, peste 3.700 de clienţi, implementări în 35 de ţări şi mai mult de 16.000 de utilizatori.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO