ZF Transilvania

Apartamentele din Cluj s-au ieftinit cu 7,5% de la începutul anului

Apartamentele din Cluj s-au ieftinit cu 7,5% de la...

Autor: Laurentiu Cotu

22.01.2014, 14:27 663

Apartamentelor scoase la vânzare în Cluj-Napoca s-au ieftinit în prezent cu 7,5% faţă de începutul anului, de la 871 de euro pe metrul pătrat util, la 806 de euro mp, conform datelor Imobiliare.ro. Declinul a fost susţinut în exclusivitate de segmentul locuinţelor noi, care s-au depreciat considerabil în baza unor oferte comerciale de început de an ale dezvoltatorilor clujeni. Pe de altă parte, unităţile locative din blocurile vechi din Cluj-Napoca s-au scumpit cu 0,8% în ultimele trei săptămâni, de la 970 la 978 de euro pe metru pătrat.

Indicele imobiliare.ro reprezintă preţul exprimat în euro pe metru pătrat de suprafaţă utilă al apartamentelor de vânzare situate în blocuri de apartamente, cu destinaţie rezidenţială, pe baza anunţurilor publicate pe site de către agenţiile imobiliare şi proprietari. Lansat în luna ianuarie 2000, portalul afacerilor imobiliare este proprietatea companiei RealMedia Network din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO