ZF Transilvania

Electrogrup a semnat un contract de 5,5 mil. euro pentru reabilitarea unei baze sportive şi amenajarea unui parc în Cluj-Napoca

Electrogrup a semnat un contract de 5,5 mil. euro pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

28.04.2020, 19:43 554

Electrogrup, unul dintre cei mai importanţi constructori de infrastructură de telecomunicaţii din Ro­mânia, membru al grupului E-INFRA, în asociere cu RO-Verde Landscaping, Opentrans, Cris Garden şi Prospect Drill, au câştigat un contract de aproximativ 26,6 mil. lei (5,5 mil. euro), fără TVA, care vizează reabilitarea unei baze sportive şi amenajarea unui parc în zona ’’La Terenuri’’ din Cluj-Napoca. Baza sportivă şi parcul de agrement ’’La Terenuri’’, cu o suprafaţă de 4,2 hectare, va cuprinde facilităţi cu acces liber pentru recreere, sport şi relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât şi indoor (în sală). Baza va oferi clujenilor o suprafaţă de spaţii verzi amenajate de peste 18.000 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Cluj-Napoca. Durata de realizare a investiţiei este de 16 luni (120 zile proiectare şi 12 luni execuţie).

’’În acest moment, la Cluj-Napoca avem un proiect care vizează peste 120 de hectare de spaţii verzi noi sau reamenajate, în valoare de 100 de milioane de euro, pentru anii care urmează’’, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi furnizori de soluţii Smart City la cheie pentru administraţii publice şi companii private. Recent, compania a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluţii smart, în Oradea, precum şi amenajarea pistei şi balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Braşov. Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie şi telecomunicaţii, alături de Netcity Telecom SRL, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL şi WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajaţi şi au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 110 milioane de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO