ZF Transilvania

Investiţie de 1,6 mil. euro pentru construirea unei clădirii multifuncţionale cu spaţii comerciale şi birouri la Oradea

Investiţie de 1,6 mil. euro pentru construirea unei...

Autor: Laurentiu Cotu

10.07.2023, 16:51 160

Primăria Oradea derulează un proiect de investiţii de aproximativ 8 mil. lei (1,6 mil. euro), fără TVA, ce prevede construirea unei clădirii multifuncţionale cu spaţii comerciale şi birouri, vizavi de Baroul de Avocaţi Bihor. În cadrul licitaţiei pentru construirea clădirii multifuncţionale a fost depusă o singură ofertă, cea a bihorenilor de la Da Vinci Construct & Proiect (ofertant unic), având ca subcontractanţi companiile Ayoro Systems, Electro Europe, Logics Sistem şi SBR Soletanche Bachy Fundaţii, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Investiţia presupune realizarea unei clădiri multifuncţionale, cu spaţii comerciale şi birouri, cu acces din str. Parcul Traian şi str. George Enescu. Suprafaţa construită este de 317,40 mp, iar suprafaţa utilă totală este de 1.641,78 mp. Conform proiectului, investiţia ar urma să fie realizată în decurs de 1 an.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO