ZF Transilvania

Investiţie de 14 mil. euro pentru construirea unei săli polivalente de peste 2.200 de locuri în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa

Investiţie de 14 mil. euro pentru construirea unei săli...

Autor: Laurentiu Cotu

06.07.2023, 17:18 210

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, va finanţa cu 70,7 mil. lei (14,3 mil. euro), construcţia unei săli polivalente cu o capacitate de 2.266 de locuri în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.

Viitoarea sală de sport din municipiu se află în prezent în etapa de proiectare, fiind deja obţinute avizele solicitate prin certificatul de urbanism şi depusă documentaţia în vederea obţinerii autorizaţiei de construire.

Sala polivalentă va avea o capacitate maximă de 2.266 de persoane şi va include un spaţiu pentru practicarea sportului şi pentru spectatori, precum şi spaţii anexe. Durata de realizare a proiectului este de 40 de luni (4 luni pentru proiectare şi 36 de luni pentru execuţia lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă transmis de CNI.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO