ZF Transilvania

Investiţie de peste 9 mil. lei pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalului judeţean din Arad

Investiţie de peste 9 mil. lei pentru dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

27.06.2023, 18:17 47

Consiliul Judeţean Arad a finalizat implementarea unui proiect de investiţii de 9,1 mil. lei (1,8 mil. euro) ce a prevăzut dotarea cu echipamente medicale a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. În cadrul acestui proiect au fost achiziţionate echipamente medicale pentru laboratorul de radiologie şi imagistică, pentru laboratorul de cardiologie intervenţională şi pentru secţia gastroenterologie, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Arad.

’’Vom continua investiţiile în aparatură, construirea de spaţii noi şi creşterea calităţii serviciilor medicale. Consiliul Judeţean Arad lucrează la proiecte în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro pentru spital, cumulat, în ultimii şapte ani, dintre care cel mai consistent este cel al construirii complexului matern-pediatrie. In perioada următoare vom inaugura şi cele două spitale noi construite de Consiliul Judeţean, respectiv Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Oncologie’’, a spus Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO