ZF Transilvania

Muller Machines modernizeaza scule in Romania

17.06.2004, 00:00 92



Firma Muller Machines S.A. din Elvetia si-a propus sa ajunga anul acesta la o cifra de afaceri de cel putin 2 milioane de franci elvetieni (aproximativ 1,3 milioane Euro) din modernizarea si comercializarea de masini-unelte second-hand in Romania. Concernul elvetian este prezent pe piata romaneasca inca din anul 1992, perioada in care a vandut firmelor romanesti peste 100 de masini-unelte de inalta precizie, noi sau second-hand modernizate. Printre beneficiarii utilajelor cu marca S.A. Muller Machines se numara Elba Timisoara, CMC Bacau, Compa Sibiu, Napomar Cluj si Sinterom Cluj. Consider ca afacerile noastre inregistreaza un progres si firma noastra este din ce in ce mai cunoscuta in tara dumneavoastra. Atentia este cu atat mai mare cu cat participam activ cu capital la societatea CMC Bacau (unde grupul elvetian a investit aproximativ 500.000 USD). Avem clienti fideli in Romania", a declarat in exclusivitate pentru ZF Transilvania, Rene Gurtner, directorul executiv al Muller Machines S.A.



Garantia oferita de grupul elvetian pentru masinile reconstruite si modernizate este de de 6 luni, de la punerea in functiune a echipamentului. Service-ul este asigurat de tehnicieni cu inalta calificare, iar preturile acestor masini second-hand variaza intre 20-50% din costul unui utilaj nou.



Infiintata in anul 1917 ca o intreprindere de familie, S.A. Muller Machines S.A. se ocupa de comercializarea in intreaga lume a masini-uneltelor de inalta precizie, reconstruite si modernizate. In 2001 s-a format Grupul Muller S.A. (format din 12 firme) ce include si fabrici Muller in Franta, Italia si Germania, exporturile realizandu-se din Japonia pana in Statele Unite ale Americii. Dispune mereu un stoc de corca 5.000 de masini-utilaje de toate tipurile, utilizate in industria constructoare de masini. "Este greu sa ma exprim asupra concurentei din domeniu, deoarece noi avem o mentalitate de vanzare diferita fata de firmele concurente. Suntem singurii care oferim garantii, iar plecand de la numarul de masini in stoc, suntem lideri mondiali", a opinat directorul executiv al Muller Machines S.A.
transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO