ZF Transilvania

Peste 100 de tone de produse agricole vândute la Cluj de Ziua Recoltei

Peste 100 de tone de produse agricole vândute la Cluj de Ziua Recoltei

Autor: Laurentiu Cotu

03.10.2011, 14:03 189

Prima ediţie a târgului ''Ziua Recoltei", organizat în weekend de primăria municipiului Cluj-Napoca pe platoul Sălii Sporturilor, a înregistrat 120 de producători şi 80 de comercianţi, fiind vândute în total peste 100 de tone de produse agricole. La standurile amenajate de primăria din Cluj s-au vândut legume şi fructe, produse lactate, produse tradiţionale din carne, păstrăvi vii, pâine şi produse de panificaţie, ouă şi produse apicole, must şi vin.

''Ne propunem ca acest eveniment să devină o tradiţie în municipiu, urmând să fie organizat în fiecare an, în perioada recoltei, în scopul promovării produselor, tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, în special a celor din zona Clujului'', au spus reprezentanţii primăriei Cluj-Napoca.

În urmă cu o săptămână, la Cluj a fost organizat târgul "Produs de Cluj", la care au fost prezenţi peste 100 de expozanţi, meşteşugari, producători, dar şi companii locale. Târgul a înregistrat aproximativ 50.000 de vizitatori, iar producătorii de legume şi fructe din judeţul Cluj au vândut peste 40 de tone din produsele expuse.
laurenţiu.cotu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO