ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca investeşte 7 mil. euro în reabilitarea a două străzi

Autor: Laurentiu Cotu

14.03.2012, 15:14 215

Primăria municipiului Cluj-Napoca a demarat un proiect în valoare totală de peste 30 mil. lei (7 mil. euro) ce vizează reabilitarea străzilor Oaşului şi Borhanci. Lucrările prevăd amenajarea căii de rulare cu două sau trei benzi, precum şi construirea de trotuare şi rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Lucrările de modernizare a celor două artere din municipiu Cluj-Napoca se vor realiza cu fonduri de la bugetul local, investiţia urmând să fie finalizată în cursul acestui an. Proiectul presupune reabilitarea a 3,1 km pe strada Oaşului, plus încă 3,2 km pe calea Borhanci. Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre Kiat Group Construct şi compania Diferit.

Turcii de la Kiat Group Construct au câştigat alături de compania Diferit contracte ce prevăd asfaltarea a peste 300 de străzi şi alei dintre blocuri, dar şi a 120 de artere principale din oraşul Cluj-Napoca, pentru perioada 2011-2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO