ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca vrea să investească peste 5 mil. lei într-o creşă şi o gradiniţă

Autor: Laurentiu Cotu

21.05.2012, 15:40 131

Primăria Cluj-Napoca vrea să demareze un proiect în valoare totală de 5,4 mil. lei (1,2 mil. euro), fără TVA pentru reconversia unei clădiri din municipiu în grădiniţă şi creşă. Conform reprezentanţilor municipalităţii Cluj-Napoca, în şedinţa de consiliu local din această săptămână se va discuta proiectul de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ''Modernizare şi reconversie clădire existentă în grădiniţă şi creşă, str. Moţilor".

Suprafaţa totală a terenului pe care va fi realizată această investiţie este de 6.450 mp.

Noua grădiniţă va avea 7 săli de grupe (175 de locuri), săli de mese, vestiare, grupuri sanitare, bucătarie, bloc alimentar, spaţii administrative, cabinet medical, izolator, precum şi alte spaţii anexe. Creşa va avea 4 săli de joacă (80 de locuri), 4 dormitoare, vestiare, grupuri sanitare, săli de mese, bloc alimentar, bucătarie, birou administrativ, birou personal. În urma aceastei investiţii se vor crea în total 255 de noi locuri noi de îngrijire preşcolară în Cluj-Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO