ZF Transilvania

Primăria Sibiu derulează investiţii de 6,7 mil. lei, din fonduri structurale

Primăria Sibiu derulează investiţii de 6,7 mil. lei, din fonduri structurale

Autor: Laurentiu Cotu

01.11.2012, 18:05 149

Primăria Sibiu are în derulare 4 contracte susţinute din fonduri structurale, însumând lucrări de peste 6,7 mil. lei (circa 1,5 mil. euro), fără TVA. Din cele patru contracte de lucrări semnate anul acesta de municipalitatea din Sibiu, trei sunt aproape de finalizare.

Lucrările la centrul pentru copii cu handicap se apropie de final, astfel că în prezent se mai lucrează la amenajări interioare şi se fac achiziţiile de mobilier. Conform primăriei Sibiu, investiţia va fi finalizată până la finalul acestui an.

De asemenea lucrările de reabilitare a străzii Faurului sunt aproape de finalizare, aici se lucrează în momentul de faţă la montarea pavajului în zonele de parcări, trotuarele şi carosabilul fiind asfaltate deja.

Pe strada Ocnei a fost finalizaă instalarea conductelor de apă de mare diametru şi urmează cuplările noii reţele, iar până la finalul anului se va turna primul strat asfaltic. În ceea ce priveşte strada Turnului, aici se lucrează la reţeaua de apă şi canalizare, însă pe perioada iernii strada va rămâne închisă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO