ZF Transilvania

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru reabilitarea termică a spitalului judeţean de urgenţă din Călăraşi

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

16.08.2021, 16:37 122

Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Dr. Pompei Samarian’’, subordonat Consiliului Judeţean Călăraşi, a câştigat un proiect european de peste 11,7 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru creşterea eficienţei energetice la corpurile A,B,C şi D. Principalele tipuri de lucrări ce vor fi realizate vizează îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirilor, utilizarea surselor regenerabile de energie pentru asigurarea necesarului de energie electrică pentru unitatea medicală prin implementarea unui sistem de panouri fotovoltaice, precum şi montarea de parasolare pe faţadele însorite ale clădirilor.

Proiectul a primit finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3 –’’Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon’’, Prioritatea de investiţii 3.1 – ’’Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor’’, Operaţiunea B - ’’Clădiri publice”.

    

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO