Ziarul de Duminică

Carte de colorat pentru adulţi/ de Ziarul de duminică

Carte de colorat pentru adulţi/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

25.06.2015, 23:46 703

Millie Marotta

ilustrează

Tărâmul viselor. O aventură în culori cu animale şi mii de flori

Editura Corint

Traducere din limba engleză de Alina Sârbu. „Tărâmul viselor” este populat cu o mulţime de animale şi plante răsărite din imaginaţia şi talentul ilustratoarei Millie Marotta, cea supranumită de ziarele britanice „regina cărţilor de colorat pentru adulţi”. Millie a crescut într-o fermă micuţă din vestul Ţării Galilor şi, acolo, a devenit obsedată de universul necuvântătoarelor, flora şi fauna fiind sursele de inspiraţie pentru toate ilustraţiile ei. Acum ai ocazia să personalizezi ilustraţiile ei astfel încât să se potrivească propriilor tale vise – ai nevoie doar de câteva creioane colorate şi de un pic de imaginaţie pentru a insufla viaţă acestor creaturi minunate: exprimă-ţi creativitatea şi scapă de stres creând o casă acvatică pentru un graţios monstru marin sau adăugând detalii fine cărăbuşului strălucitor.

Nu există reguli, nu există limite, aşa că dă frâu liber imaginaţiei tale şi bucură-te de beneficiile terapiei prin artă!

„Această carte strânge la un loc o colecţie de peşti, păsări, mamifere, reptile, nevertebrate şi amfibieni, de vietăţi care de care mai încântătoare. Deşi ea este, în cele din urmă, o carte dedicată animalelor, veţi descoperi totuşi în paginile ei şi anumite plante, copaci şi flori, printre care s-ar putea să remarcaţi că se ascunde câte un gândăcel nepereche de frumos. Veţi mai găsi, totodată, presărate pe ici, pe colo, câteva cuvinte care să vă ajute pe parcurs cu sugestii despre cum şi ce aţi mai putea adăuga. Volumul de faţă este o sărbătorire a lumii sălbăticiunilor în aceeaşi măsură în care este şi o carte de colorat şi de mâzgălit care vă va acapara cu totul.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO