Ziarul de Duminică

Cea mai vândută carte a momentului – volum recomandat de Ziarul de duminică

Cea mai vândută carte a momentului – volum recomandat de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

07.06.2012, 13:52 677

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey apărută la Editura Trei (în original: Fifthy Shades of Grey) este cea mai vândută carte la ora actuală. Este vorba despre un roman erotic scris de E. L. James, autoare britanică, fană a celebrei serii Amurg de Stephanie Meyer. Cum a reuşit această carte să "bată" toate topurile în câteva luni?

Povestea este surprinzătoare, ţinând cont de faptul că romanul face parte dintr-o trilogie publicată iniţial sub formă de e-book. Vânzările în format electronic au fost atât de spectaculoase, încat atunci când editura The Writer's Coffee Shop a publicat-o în formatul de carte tirajul iniţial s-a dovedit insuficient. În Statele Unite ale Americii s-au vândut peste 6.000.000 de exemplare în prima lună de la lansare, New York Times şi Wall Street Journal semnalând apariţia romanului pe prima lor pagină.

Inocenta Ana este şocată să constate că îl doreşte pe acest bărbat. Iar când Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, ea nu face decât să-l dorească cu ardoare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale lui Grey, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.

Cei doi încep o relaţie pasională, atât fizic cât şi emoţional. Va rezista oare o astfel de relaţie îndrăzneaţă? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Şi dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey este nr. 1 în vânzări pe Amazon.com; New York Times Bestseller; Amazon.co.uk; Bookseller. Drepturile de publicare a trilogiei au fost vândute deja în peste 30 de ţări, iar Universal Pictures a achiziţionat drepturile de ecranizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO