Ziarul de Duminică

Cum să ne organizăm viaţa/ de Ziarul de duminică

Cum să ne organizăm viaţa/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

02.03.2012, 00:02 174

Jillian Michaels -Fără limite. Cum să-ţi organizezi o viaţă excepţională. Traducere de Ianina Marinescu. O viaţă întreagă de eforturi nu se compensează printr-un singur moment de gândire pozitivă. Dar având atitudinea potrivită - atitudine şi abilităţi -, poţi realiza orice vrei şi tot ce vrei - şi o vei face. Fără limite le pune la dispoziţie pe ambele: şi atitudine, şi acţiune. În cea mai noua carte a sa, Jillian Michaels vă arată cum să vă cultivaţi pasiunea, oferindu-vă instrumentele de care e nevoie pentru a vă schimba viaţa. Fără promisiuni deşarte.

Rick Hanson, Richard Mendius - Creierul lui Buddha. Neuroştiinţa fericirii, iubirii şi înţelepciunii. Traducere de Roxana Bârsanu. "Este pur şi simplu cea mai bună carte pe care am citit-o despre motivele şi modul în care ne putem modela creierul pentru a fi liniştiţi şi fericiţi. Este o carte care vă va schimba creierul şi viaţa." - Jennifer Louden. "Această carte ne permite să înţelegem mecanismele şi motivaţiile funcţionării organismului uman pentru a lua decizii mai bine informate, care să ne permită să ne trăim viaţa din plin, să manifestăm compasiune şi bunătate faţă de noi şi faţă de ceilalţi, beneficiind totodată de bunăstare. Ceea ce mi se pare extraordinar la Creierul lui Buddha este capacitatea lui Rick Hanson de a detecta cauzele suferinţei şi de a furniza câteva metode pertinente prin care putem efectiv modifica aceste cauze şi putem produce o schimbare de durată la toate nivelurile minţii, corpului şi relatiilor interpersonale. Creierul lui Buddha se află acum pe lista mea de recomandări pentru toţi studenţii şi instructorii." - Dr. Richard C. Miller

Dr. Rick Hanson este neuropsiholog şi profesor de meditaţie, unul dintre fondatorii Institutului Wellspring pentru Neuroştiinţe şi Înţelepciune Contemplativă.

Iyanla Vanzant - Cum să depăşeşti cele mai dificile momente din viaţă. Traducere de Gabriela Nedelea. Cum să depăşeşti cele mai dificile momente din viaţă ne prezintă povestea unui autor bine vândut al publicaţiei New York Times, ajuns falit. Iyanla Vanzant, celebra realizatoare a show-urilor de televiziune Iyanla şi Un nou început, ne va arăta cum se termină o relaţie de 37 de ani cu un divorţ prin e-mail şi cum un învăţător spiritual recunoscut pe plan internaţional sfârşeşte pe marginea unui pat dintr-o casă de un milion de dolari, ipotecată, reflectând la sinucidere. "Am să vă spun şi despre forţa prietenilor, a credinţei, a rugăciunii. Îmi doresc să împărtăşesac cu dumneavoastră ce-am aflat despre a avea sau nu o viziune şi cât de scump plăteşti dacă te agăţi de una care nu-ţi aparţine."

Iyanla Vanzant este fondator şi director executiv al Inner Vicions International şi al Inner Institute for Spiritual Development, autoare a treisprezece tcărţi şi a emisiunii de televiziune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO