Ziarul de Duminică

DESCOPERA! E lumea ta

DESCOPERA! E lumea ta
23.02.2004, 00:00 48

Pe 4 martie 2005, apare numarul 2 (20) al revistei de stiinta, tehnologie, natura si calatorii DESCOPERA. DESCOPERA va prezinta cele mai interesante noutati stiintifice din lume, printre care trei prototipuri de senzatie: SATS - prima masina zburatoare inventata de NASA, destinata exclusiv uzului particular, INSBOT - un minirobot care se comporta si traieste asemenea unei insecte si INSPIRATION - un bolid britanic care readuce in actualitate tehnologia propulsiei cu aburi.
Totodata, revista va invita sa evadati din cotidian prin intermediul a patru fotoreportaje: "Tezaurul umanitatii", in care veti  descoperi cateva din cele aproape 800 de situri cu o valoare inestimabila inscrise in lista patrimoniului mondial UNESCO; "Costa Brava", in care este prezentata regiunea in care Catalonia si-a concentrat toate splendorile naturale si spirituale; "Lumini de apa si pamant" in care veti observa cum se vad culorile si nuantele Pamantului de undeva, din apropierea norilor; "Maestri camuflajului" in care veti cunoaste o parte dintre cele mai fascinante si ciudate animale si insecte de pe Pamant.
Tot in numarul 2 (20), DESCOPERA va spune doua povesti captivante: cea a cosmodromului Baikonur, o poveste despre un mit - cea mai mare si mai importanta baza spatiala din lume - care a murit si a reinviant si cea a Soarelui si a legaturii sale bizare cu evenimentele marcante ale istoriei contemporane. Iar daca va place istoria, in noul numar aveti prilejul sa cititi despre zorii Unirii, care se ivesc la Chisinau, despre telemedicina si medicul electronic, care au o vechime de peste 100 de ani sau despre tara Fagarasului, taramul stravechi si binecuvantat al sasilor si al domnitorilor.


Revista DESCOPERA are 116 si costa 49.000 de lei.
Abonatii Ziarului Financiar primesc revista gratuit.



 



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO