Ziarul de Duminică

DESCOPERA! E lumea ta!

DESCOPERA! E lumea ta!
04.11.2005, 17:52 33

Pe 4 noiembrie 2005, a aparut numarul 10(28) al revistei DESCOPERA – 116 pagini bogate in science-pictoriale si fotoreportaje senzationale.

Daca doriti sa aflati unde si cum se poate face cel mai tare safari, cum si cand a inceput era insectelor si care sunt cele mai performante submarine dedicate cercetarii stiintifice – atunci nu e cazul sa ratati numarul din aceasta luna al revistei DESCOPERA.

Tot in noul numar, revista face o incursiune in istoria multimilenara a vinului, prezentand calitatile sale alimentare, afrodisiace si magice, ca si tehnologiile de fabricare.

Fotoreportajul deja consacrat al revistei, Descopera in Romania, va ofera de aceasta data o calatorie la “ La poalele vulcanului”. Situati in interiorul unei rezervatii naturale, Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mari, Paclele Mici si Fierbatori ofera celor putini care “le trec pragul” un spectacol halucinant imitand Creatia.

ATENTIE! La centrele de vinzare a presei, numarul 10(28) al revistei DESCOPERA este disponibil si impreuna cu un DVD-ul Napoleon. O moarte misterioasa, un nou documentar dintr-o super-colectie Discovery Channel. Revista cu DVD costa numai 9,9 lei!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO