Ziarul de Duminică

DESCOPERA! E lumea ta

DESCOPERA! E lumea ta
06.07.2005, 12:50 37

Pe 1 iulie 2005, a aparut un nou numar al revistei DESCOPERA, o editie-dubla, pentru lunile iulie si august, de 132 de pagini bogate in science-pictoriale si fotoreportaje senzationale.



Daca doriti sa aflati cum functioneaza prima masina bionica, cat de malefica este credinta voodoo, unde se construieste primul dispozitiv de teleportare din lume, daca nemurirea va putea fi atinsa in secolul XXI, de ce ultimul trend in arhitectura este intoarcerea la natura sau care sunt cele mai frumoase exponate ale ultimului targ de ceramica desfasurat la Horezu, nu ratati numarul 6-7 al revistei DESCOPERA.



De asemenea, DESCOPERA va ispiteste, ca de obicei, la o binemeritata evadare din cotidian, invitandu-va sa va racoriti si sa pescuiti in Finlanda, tara unde toti se pricep la vodca si la ambarcatiuni, iar apoi sa intreprindeti o calatorie cu totul speciala, in tinutul spaniol al Castilliei, pe urmele lui Don Quijote. Iar daca tot va deschis apetitul catre calatorie, revista va pofteste sa reveniti acasa pentru a vizita, in cadrul fotoreportajului Descopera in Romania, magnificul tinut al sasilor si fabuloasele constructii pe care germanii le-au ridicat aici.



Tot in noul numar, aveti ocazia de a afla raspunsul la o spinoasa intrebare, formulata pentru prima data acum 2.300 de ani de catre Aristotel, si anume daca animalele au sentimente si de a descoperi, in cadrul unui amplu dosar, cum a evoluat conceptul de frumusete, din antichitate si pana in ziua de astazi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO