Ziarul de Duminică

Furtună, marţi, la Cafeneaua critică

Furtună, marţi, la Cafeneaua critică

Autor: Pop Ioan

20.03.2011, 14:45 18

Cafeneaua critică de marţi, 22 martie, ora 18.30, propune oexperienţă neobişnuită: vizionarea unui spectacol de teatru, urmatăde discuţii. E vorba despre "Furtuna" după William Shakespeare,producţie a Centrului Cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" dinBucureşti, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, cudecorul şi costumele Adrianei Grand.


Versiunea spectacolului a fost comprimată, având în distribuţiedoar patru actori, care interpretează 15 roluri: Ioana Barbu,George Costin, Alexandru Ion, Sorin Miron.
Montat într-un spaţiu neconvenţional, adaptat la cel al Cafeneleicritice din Club Control, spectacolul va fi mai întâi jucat, apoidiscutat cu asistenţa, cu participarea unor oameni de teatru şi aunor critici de specialitate.

Amfitrionul manifestării este criticul Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică e un proiect de dezbateri culturale pe teme deactualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la CafeneauaFacultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti, seria a doua - înperioada noiembrie 2008 - iulie 2009 la Cluburile A şi The SilverChurch, iar seria actuală, a treia, a fost inaugurată în martie2010 la Club Control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO