Ziarul de Duminică

Mărţişoare de la doamne pentru doamne

Mărţişoare de la doamne pentru doamne
23.02.2011, 14:06 30

De ce n-aţi oferi ca mărţişoare cărţi semnate de preaiubiteautoare? Bucurie garantată pentru cine le primeşte! Iată câteva noiapariţii ale unor autoare faimoase pe întreaga planetă pentrusuccesul lor.

Isabel Allende, "Suma zilelor", Editura Humanitasfiction

De la "Casa spiritelor", scriitoarea şi-a creat un public dornicsă citească o nouă carte a sa. Deşi în aproape toate Isabel Allendeîşi povesteşte experienţe proprii şi istorii de familie în aceeaşiformulă, reuşeşte să-şi surprindă cititorii de fiecare dată.
Cartea ei cutremurătoare este "Paula", care relatează o întâmplarecumplită: fiica ei Paula a fost diagnosticată cu porfirie, o boalăa sângelui rară, ce se manifestă printr-o comă profundă ce dureazăluni întregi.
În multaşteptata continuare a romanului "Paula", "Suma zilelor",Isabel Allende comprimă anii ce trec după moartea Paulei, plini dealte drame ale copiilor ei, deveniţi la rândul lor părinţi.

EricaJong, "Teama de zbor", Editura Trei

Erica Jong a debutat spectaculos, în 1973, cu romanul "Teama dezbor", vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Zborul pesteocean şi călătoria prin Europa devin experienţe erotice prin careeroina, Isadora Wing, se cercetează pe sine şi se autocunoaşte.Farmecul cărţii vine din amestecul de poveşti libertine, dinanalize psihologice şi descrieri amuzante, din sinceritateaconfesiunii unei femei care se apropie de 30 de ani şi vrea să-şiînţeleagă identitatea şi sensul propriei vieţi.

Tatianade Rosnay, "Se numea Sarah", Editura Litera

O ziaristă americană stabilită la Paris investighează un episoddin anii Ocupaţiei şi află povestea lui Sarah. Fetiţa evreică de 10ani, arestată împreună cu părinţii ei de poliţia franceză în toiulnopţii, are grijă să-şi salveze fratele, încuindu-l înascunzătoarea secretă, convinsă că se vor întoarce şi-l vorelibera.

Nu uitaţi autoarele publicate de Editura Polirom cu romanebestseller: Anchee Min şi Philippa Gregory, Tracy Chevalier şiMargaret Mazzantini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO