Ziarul de Duminică

Proorocii Ierusalimului au ceva de dezvăluit la Bruxelles

Proorocii Ierusalimului au ceva de dezvăluit la Bruxelles
23.06.2010, 12:34 21

Scriitorul Radu Aldulescu este invitatul unui prânz literarorganizat pe 1 iulie la Bruxelles de Comitetul Economic şi SocialEuropean (CESE) în parteneriat cu Centrul Român de Informare de laBruxelles. Evenimentul face parte din seria "Literature Luncheons-InBETWEEN", evenimente pe care Comitetul Economic şi SocialEuropean de la Bruxelles le organizează în fiecare vară. Temaeuropeană a anului 2010 este "Combaterea sărăciei şi a excluderiisociale". Publicul va fi alcătuit din funcţionari ai instituţiiloreuropene, editori şi ziarişti culturali.

Radu Aldulescu va citi fragmente din romanul "ProorociiIerusalimului", aflat la a treia ediţie românească de la apariţiasa în 2004. Lectura este gândită ca parte a politicii de promovareinternaţională a literaturii române desfăşurata de ICR,materializată în programele derulate de Centrul Naţional al Cărţii(CENNAC): TPS, Publishing Romania, 20 de autori şi bursele pentrutraducători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO