Ziarul de Duminică

Sănătatea din farfurie/ de Ziarul de duminică

Sănătatea din farfurie/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

09.05.2013, 23:50 123

Charlotte Gerson, dr. Morton Walker

Terapia Gerson

Cel mai eficient program de nutriţie pentru prevenirea şi tratarea cancerului şi a altor boli grave

Editura Litera

Traducere din limba engleză de Ruxandra Oargă. Încă o retipărire a celebrului Ghid. Medicina modernă a făcut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reuşit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial. Şi totuşi, dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o rază de speranţă, prin terapia alternativă care îi poartă numele. În 1959, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulţi factori independenţi. Dintre cei 49 de astfel de factori identificaţi până în prezent (deficienţele de nutriţie, radiaţiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun şi de alcool etc.), în mod surprinzător, alimentele toxice fac cel mai mare rău. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, într-un fel sau altul, de ceea ce mâncăm. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dietă care include fructe şi legume proaspete, cultivate organic, şi 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la apariţia terapiei, timp în care mii de pacienţi au fost trataţi cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăşi specialist în medicina alternativă, împreuna cu dr. Morton Walker oferă şi mai multe informaţii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor şi legumelor organice. Află: cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului; cum să prepari sucuri prin terhnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare; cum să scapi de alergii, obezitate, hipertensiune şi alte boli; ce suplimente întăresc sistemul imunitar.

Fiind un ghid complet de teoria şi practica Terapiei Gerson, creată în urmă cu peste 80 de ani de doctorul Max Gerson (1881-1959), cartea demonstrează că alimentaţia nesănătoasă, săracă din punct de vedere nutriţional şi toxică este principala cauză a îmbolnăvirii populaţiei din ultimii ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO