Ziarul de Duminică

Şoseaua de Centură devine un loc din ce în ce mai complex/ de Ziarul de duminică

Şoseaua de Centură devine un loc din ce în ce mai complex/ de Ziarul de duminică

Şoseaua de Centură devine un loc din ce în ce mai complex/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

21.09.2012, 00:00 152

Un suflu nou în industria organizării de evenimente

Cel mai nou complex expoziţional din România - EXPOROM - se va deschide în această toamnă, în Pantelimon, Ilfov, la intersecţia DN3 cu Şoseaua de Centură. Locaţia EXPOROM reprezintă un spaţiu total de aproximativ 50.000 de metri pătraţi (foto 1).

Complexul expoziţional cuprinde:

• Pavilion expoziţional - 18.430 mp

• Săli de conferinţe - 1.630 mp

• Spaţii de birou - 1.150 mp

• Spaţiu exterior (parcare) - 24.956 mp

• Hotel - 1.090 mp

• Restaurant - 1. 590 mp

• Ansamblu de protocol arhitectură secolului XX - 1.420 mp

Alături de locaţie, EXPOROM înseamnă servicii complete pe trei direcţii: tehnic, logistic şi marketing.


Dobrogea în fotografii

Pe 11 septembrie a vut loc la sediul Institutului Cultural Român Dimitrie Cantemir din Istanbul vernisajul expoziţiei de fotografie cu titlul "Fotografiile Dobrogei" (foto 2). Expoziţia, realizată în colaborare cu Centrul Cultural Turc Yunus Emre din Constanţa, este urmarea unui curs de fotografie organizat de Centrul Cultural Turc sub coordonarea conf.dr. Daniela Carutiu-Turcanu, de la Facultatea de arte frumoase a Universităţii Ovidius din Constanţa, cea care va fi şi curatoarea expozitiei. Fotografiile au fost realizate în diferite zone ale Dobrogei de către participanţii la curs, împreună cu studenţi şi absolvenţi ai Universităţii Ovidius: Mihnea Cernat, Mihaela Roca, Alexandrina Macarov, Iuliana Mara, Laura Ungureanu, Taner Dervis, Florin Ciorănescu, Gevria Suliman, Gheorghe Carutiu, Cosmina Bucur, Mihai Sebastian Roca, Atena Marina Macarov, Aurelia Mihale, Dragos Turda, Simona-Alina Bogatekin, Aureliu Târnoveanu, Ingy Saban.

Evenimentul se înscrie în strategia institutului de promovare a interactionării publicului din Istanbul cu sediul ICR ca spaţiu cultural şi reprezintă o primă colaborare cu Centrul Cultural Turc Yunus Emre din Constanta - informează Institutul Cultural Român Dimitrie Cantemir Istanbul.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO