Ziarul de Duminică

Steaua lui Rebengiuc răsare în Piaţa Timpului

Steaua lui Rebengiuc răsare în Piaţa Timpului

Autor: Ziarul de Duminica

10.02.2011, 11:22 42

Cu ocazia implinirii a 78 de ani, marele actor de teatru si filmVictor Rebengiuc va primi cea de-a doua stea in cadrul proiectuluicultural Walk Of Fame din Piaţa Timpului, aflată în imediatavecinătate a magazinului Cocor. Victor Rebengiuc este al doileaactor român, după Florin Piersic, care primeşte o stea pe replicabucuresteana a celebrei Walk of Fame din Los Angeles.
Evenimentul va avea loc astăzi, 10 februarie, orele 14, şi esteorganizat de Teatrul Metropolis şi Cocor, în colaborare cuAsociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti.

"Victor Rebengiuc, un om pentru oameni care a reusit saincorporeze in definitia cuvantului arta, adevarul si maiestria. Dela Domnia Sa am invatat ca teatrul este cuvantul vietuit asa cumarhitectura este sculptura locuita. Va multumim pentru universulplin de emotie si descoperiri pe care il construiti pentru noi defiecare data cand pasiti pe scena.", a declarat domnul GeorgeIvascu, Director al Teatrului Metropolis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO